Lise Camilla ØhrlingLise Camilla ØhrlingMerket og designeren
Farmhousedesign er eiet av Lise Camilla Øhrling, som har utdanning innen web-/grafisk design og billedkunst – i tillegg har hun BA SCI IT og MBA. Hun har drevet profileringsfirmaet Milk & Cookies, holdt utstillinger med digitalkunst/billedkunst og startet merket Farmhousedesign i juni 2012. 

Marked, brand store og showroom
Farmhousedesign leverer produkter til rundt 100 forhandlere i Norge og har egen agent i Sverige. Vår merkevarebutikk heter LOVE og ligger i Niels Juels gate 40 i Oslo. Showroom, Hoffsveien 40 i Oslo.

Skjønnhet
Designprosessen er preget av bevegelser og følelser. Naturalisme, optimisme og det å kunne gi en «boost» er basis for kreative prosesser. Inspirasjonen kommer ofte fra norsk natur og fra eksotiske farger og former hentet på reiser i andre land.

Praktisk
Smykkene er i all vesentlighet håndlaget. Materialene er 18 K gullbelagt rustfritt stål, stenene er Swarowskikrystaller, glass og «semi precious»- stener som Ametyst, Zircon, Månesten og lignende. Av og til benyttes vintage- og/eller resirkulerte deler. Noen av smykkene er også helt unike eller i begrenset antall. Smykkene inneholder ingen allergifremkallende stoffer.